Locuri de munca, Joburi, Oferte de Munca| StartJobs.ro

Autentificare

Utilizator
Parola
Ai uitat parola ? |  Inregistrare

Noutati


Anterior 1  2  Urmatorul

Afacerea ta poate creste cu echipa SeoPremium

Data: 20.06.2017
Pentru timpuri noi se cer solutii noi! Astazi nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca, daca ai o afacere online si vrei ca ea sa creasca, e absolut necesar sa ai un site de prezentare si mai mult, o echipa de promovare online care sa lucreze pentru tine - SeoPremium

citeste mai mult


Joburi si angajari IT la SEOPremium

Data: 05.05.2017
Domeniul IT este in plina ascensiune in tara noastra iar cererea de specialisti este mare datorita numarului de firme autohtone sau mutinationale care dezvolta proiecte IT cu programatori si ingineri romani, ne-a scris managerul de resurse umane al firmei SEOPremium.

citeste mai mult


Trucuri pentru un interviu de succes

Data: 09.01.2017
Interviul este cel de-al doilea pas din cadrul procesului de angajare. După ce ți-a fost selectat CV-ul vei fi programat la interviu. Structura interviului este în esență un dialog sau pur și simplu un monolog, în care angajatorul dorește să te cunoască.

citeste mai mult


Ce competente cauta companiile la studenti

Data: 25.11.2016
Orice companie dorește să aibă angajații cei mai buni de pe piață din domeniul lor de activitate. Studenții au un avantaj pentru că sunt tineri și pot fi modelați de companii după felul în care doresc.
Cele mai importante competențe căutate de companii sunt cele din partea de soft-skills deoarece partea de hard-skills poate fi învățată în cadrul companiei.

citeste mai mult


Asteptarile angajatorilor fata de potentiali angajati

Data: 04.01.2016

Orice angajator cand face o angajare pe un post vacant, verifica candidatii sub trei aspecte:

- Este candidatul capabil sa realizeze sarcinile de munca ale postului la nivelul de performanta asteptat de organizatie?
- Vrea candidatul sa realizeze sarcinile de munca la nivelul de performanta asteptat?
- Se va putea integra candidatul in organizatie?
Selectia se va face dintre acei candidati pentru care raspunsul este DA la toate cele trei intrebari.

citeste mai mult


Intrebari tipice pentru interviu

Data: 27.12.2015
Va prezentam câteva intrebari tipice, care va pot fi adresate la un interviu. Gândește-te bine la câteva răspunsuri pentru aceste întrebări, astfel încât să fii pe deplin pregătit pentru un interviu sau video interviu.

citeste mai mult


Invitatie la Video Interviu pe platforma StartJobs

Data: 12.10.2015
Interviul de angajare este o provocare pentru fiecare, in momentul cand acesta se deruleaza la un video interviu, in loc de traditionala intalnire fata in fata.
Daca va aflati in postura de a sustine un  video interviu de angajare pe platforma StartJobs, trebuie sa tineti cont de cateva reguli simple.

citeste mai mult


Te platim sa te angajezi ....

Data: 01.09.2015

StartJobs ofera: Recompensa 10 Euro

Am decis sa ajutam toti candidatii care cauta un loc de munca cu 10 euro fara exceptie. Revendica-i acum publicand cu ajutorul lor pe www.startjobs.ro un CV PREMIUM, care pleaca instant la toate companiile de top, folosind cuponul pomotional :  angajare

Succes!
 

citeste mai mult


10 Moduri prin care poti sa ai angajati fericiti

Data: 09.04.2015
Fericirea angajatilor este extrem de importanta pentru viitorul unei companii si pentru dezvoltarea culturii organizationale. Desi deseori se uita acest lucru, angajatii pot deveni foarte usor niste ambasadori ai brandului. De aceea, este extrem de important ca ei sa fie fericiti.

citeste mai multAnterior 1  2  Urmatorul

© 2010-2016 StartJobs, Inc. All rights reserved

cross android iphone
cross